Šta je " fusion kuhanje "

To znači kombinovanje sastojaka i tehnika iz cijelog svijeta kako bi se postigli uzbudljivi okusi.
Isticanjem ukusa različitih regionalnih tradicija, kuhar Rasim nam pokazuje kako se miješaju odgovarajuci začini i tehnike kuhanja i na kreativan način prozivede odlično jelo.

Fusion kuhanje je maštovito, kreativno i uzbudljivo, a tim Male Kuhanje to radi na specijalan način.
Vi kao njihov gost učestvujete u procesu stvaranja. Oni su tu da zadovolje svaku ukus i potrebu, bez obzira na to da li ste vegetrijanac, vegan, alergični na glutein ili imate neku drugu intoleranciju prema određenoj vrsti hrane. Senad je tu da Vam pomogne u svakoj nedoumici, on je vas “meni”! Zajedno s Vama ovaj odličan tim ljudi kreira nutritivan obrok divnog ukusa i izgleda i nikada ne propuste priliku da Vas iznenade neobičnim sastojkom.

Uovom procesu kreiranja oni koriste sastojke vrhunske kvalitete sa akcentom na lokalnoj hrani, tako da možete biti sigurni da povrće, voće, meso, riba, jaja i sl.dolazi od lokalnih i provjerenih farmera koji su jednako stravstveni u proizvodnji svoje hrane.

Pozivam Vas da uživate u obrocima ovog vrsnog tima i njihovim receptima i koji će Vam sa oduševljenjem pokaziti razumijevanje kako i zašto određeni sastojci dobro rade zajedno.

Prijatno!Amela Ivković O'Reilly
Nutricionista

Član udruženja nutricionista Irske, Član udruženja nutricionista Velike Britanije, Član kraljevskog medicinskog udruženja Velike Britanije
Dip. NT, M.B.A.N.T M.N.T.O.I M.R.S.M